HI99163 este un pH-metru rezistent, impermeabil și portabil pentru industria alimentară conceput special pentru aplicatii de procesare a cărnii. Calibrarea automată se efectuează în unu sa două puncte cu două seturi de soluții tampon. Toate informațiile de măsurare și calibrare sunt comepnsate automat cu variațiile de temperatură.
HI99163 folosește electodul de pH cu amplificare și corp PVDF FC101D care dispune de numeroase caracteristici pentru îmbunătățirea testării pH-ului în carne.Sonda dispune de o lamă detașabilă de penetrare din oțel inoxidabil, conferind utlitate ideală pentru măsurători ale pH-ului în carne neinvazive. Joncțiunea deschisă ajută în prevenirea colmatării referinței, iar materialul extern este non-toxic și destinat alimentelor.
FC232D este un electrod de pH cu amplificare ce are încorporat un senzor de temperatură. Această sondă este concepută din sticlă de temperatură scăzută, cu un vârf conic, într-un corp din plastic alimentar PVDF și o lamă de pătrundere din oțel inoxidabil. De asemenea, dispune de o joncțiune deschisă cu electrolit viscolen fără AgCl între probă și celula internă de referință. Această joncțiune rezistă la înfundare, iar vârful conic al sondei conferă utilitate ideală pentru măsurători de pH în carne și probe alimentare semisolide.
Designul vârfului conic permite penetrarea în solide, semi-solide și emulsii pentru măsurarea directă a pH-ului în produsele alimentare, inclusiv în carne, brânză, iaurt și lapte.
Joncțiunea deschisă are electrolit din viscolen între probă și referința internă din Ag/AgCl. Această interfață nu numai că împiedică pătrunderea argintului în probă, dar, de asemenea, o face rezistentă la înfundare (colmatare), rezultând un răspuns rapid și o citire stabilă.
PVDF este un material plastic alimentar care este rezistent la cele mai multe substanțe chimice și solvenți, inclusiv hipocloritul de sodiu. Are rezistență mare la abraziune, rezistență mecanică și rezistență la radiațiile ultraviolete și nucleare. PVDF este, de asemenea, rezistent la dezvoltarea fungilor.
Product Specifications:
Domeniu pH
-2.00 la 16.00 pH; -2.0 la 16.0 pH
Rezoluție pH
0.01 pH; 0.1 pH
Acuratețe pH
±0.02 pH; ±0.1 pH
Calibrare pH
automată, la unul sau două puncte, cu două seturi de tampoane standard (pH 4.01 / 7.01 / 10.01 or pH 4.01 / 6.86 / 9.18)
Compensarea pH-ului cu temperatura
automată ‐5.0 la 105.0 °C/23.0 la 221.0 °F
Validarea calibrării electrodului de pH
indicatorul de stare al sondei
Domeniul mV
±825 mV (pH‐mV)
Rezoluția mV
1 mV (pH‐mV)
Acuratețe mV
±1 mV (pH‐mV)
Domeniu temperatură
-5.0 la 105.0°C / 23.0 la 221.0°F
Rezoluţie temperatură
0.1°C / 0.1°F
Acurateţe temperatură
±0.5°C (până la 60°C); ±1.0°C (afară) / ±1°F (până la 140°F); ±2.0°F (afară)
Electrod pH
Sonda pH pre-amplificată FC2323 cu senzor de temperatură internă, conector DIN de conectare rapidă și cablu 1 m de 3,3'
Oprire automată
selectabil de utilizator
Tipul / Durata de funcționare a bateriei
1.5V (3) AAA / aproximativ 1400 de ore de uz continu
Protecție IP
IP67
Mediu
0 la 50°C (32 la 122°F); RH max 100%
Dimensiune
154 x 63 x 30 mm (6.1 x 2.5 x 1.2”)
Greutate
196 g (6.91 oz.)
informatii pentru comanda
HI99163 este livrat cu sondă de pH / temperatură FC2323 cu vârf de lame din oțel inoxidabil FC099, plic soluție soluție tampon HI70004 pH 4.01 (20 ml), plic soluție soluție tampon HI70007 pH 7.01 (20 ml), HI700630 soluție pentru curățarea acidului acid pudră pentru carne, grăsimi și grăsimi (2 x 20 ml), baterii, pahar de 100 ml (1), certificate de calibrare pentru contor și sonde, instrucțiuni și carcasă termoformată robustă.
HI99163 HACCP pH Meter for Meat Manual
Descarca