FC213D este un electrod specializat care oferă numeroase caracteristici care îmbunătățesc testarea pH-ului pentru producătorii de iaurt, proiectat pentru a fi utilizat cu contorul de îngrijire a alimentelor HI99164. Un senzor de temperatură integrat permite măsurători de pH compensate cu temperatură fără a fi nevoie de o sondă de temperatură separată. Contactul dintre suprafața mare a becului și proba de iaurt asigură o calibrare și măsurare stabilă.
Corpul din sticla este usor de curatat.
Design cu joncțiune deschisă care rezistă înfundarea de la solidele pe bază de iaurt.
Proiectat pentru măsurarea pH-ului în iaurt cu HI99164 Foodcare Meter.
Electrodul de pH amplificat FC213D este o sondă specializată care oferă numeroase caracteristici care îmbunătățesc testarea pH-ului pentru producătorii de iaurt. Un senzor de temperatură integrat permite măsurători de pH compensate cu temperatură fără a fi nevoie de o sondă de temperatură separată. Becul de detectare conic al sondei asigură calibrarea și măsurarea stabilă în semisolide și emulsii precum iaurtul.
Product Specifications:
Tipul celulei de referință
double
Tipul joncțiunii / Rata de flux
open
Tipul electrolitului
viscolene
Materialul corpului
glass
Tip / Formă
conic (6 x 10 mm)
Presiune maximă
0.1 bar
Domeniul optim de pH
pH 0 to 12
Domeniul temperaturii de operare
0 to 50°C (32 to 122°F)
Senzor de temperatură
yes
Cablu
1 m (3.3’)
Tip conectare
DIN
Domenii de utilizare
yogurt (HI99164 Foodcare pH/Temperature meter for Yogurt)