pH-metru portabil pentru bere

+ TVA 2.633,00 RON + TVA

Fabricat in Romania

Instrumentul HI99151 este run pH-metru rezistent, impermeabil, portabil, special conceput pentru analiza berii. Calibrarea automată poate fi efectuată în 1 sau 2 puncte cu 2 seturi de soluții tampon.Toate calibrările și citirile de măsurare sunt compensate automat cu variațiile de temperatură.

HI99151 folosește electrodul de pH FC214D cu corp din titan ce este prevăzut cu numeroase funcții care îmbunătățesc testarea pH-ului în analiza berii. Ecranul afișează simultan pH-ul și temperatura împreună cu indicatorii pentru stabilitate, procentul bateriei și instrucțiuni de calibrare.

  • Compensarea automată cu temperatura
  • Calibrarea automată în 2 puncte
  • Impermeabil
In stoc
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: HI99151 Ai nevoie de ajutor? 0264 599 459
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Download (1)
  • Review-uri (0)

HI99151 With Hops

În procesul de fabricare a berii, enzimele necesare pentru a transforma amidonul în zahăr sunt sensibile la pH, cu un pH optim între 5,2 și 5,6. Sunt utilizați diferiți compuși pentru reglarea pH-ului, incluzând acid fosforic, acid lactic și gips.

Calitatea și formarea spărturilor sunt, de asemenea, afectate de pH. Coagularea proteinelor are loc în timpul fierberii mustului, unde pH-ul optim este de aproximativ 4,9, chiar dacă pH-ul de fierbere obișnuit este de 5,2. Un pH care este prea mare nu numai că va inhiba coagularea, dar va spori și rumenirea datorită interacțiunii dintre aminoacizi și zaharuri reducătoare.

Utilizarea hameiului în timpul fierberii este, de asemenea, afectată de pH. Pe măsură ce pH-ul crește, solubilitatea rășinilor de hamei crește. Din păcate, pentru iubitorii de hamei, un pH ridicat crește, de asemenea, și eliberarea de tanine ceea ce duce la un gust mai dur. Valoarea mai mare a pH-ului favorizează și activitatea microbiană ridicată.

Ca un catalizator viu, drojdia menține pH-ul în jurul valorii de 6,5 în celulele sale; cu toate acestea, tendința este de a locui într-un mediu mai acid. În timpul etapei de fermentare, pH-ul ar trebui să fie mai mic pentru a se echilibra cu cel al drojdiei și, de asemenea, pentru a asigura stabilitatea microbiană și aroma consistentă a berei; intervalul optim de pH în timpul fermentației este cuprins între 4,1 și 4,3.

 

FC214D

HI99151 folosește electrodul de pH FC214D cu amplificare și corp din titan. Acest electrod special oferă numeroase funcții care îmbunătățesc testarea pH-ului în bere. Senzorul pentru temperatură integrat permite compensarea cu variațiile de temperatură a măsurătorilor de pH fără a avea nevoie de o sondă separată pentru temperatură. Vârful sferic al sondei are o suprafață largă pentru măsurarea în soluții apoase.

Un electrod tipic de pH are o joncțiune din material. Acest material de țesătură poate fi ușor îmbibat de mostre, cum ar fi crema, care are un conținut ridicat de substanțe solide sau must, care este vâscos. Cu joncțiunea din pânză FC214D este posibil să eliminați orice obstrucție prin extragerea a 1/8 din joncțiunea de la electrod. Aceasta expune o porțiune nouă, reînnoită.

Titanium Body

Corp din titan

Construcția din titan conferă o structură rezistentă și permite transferul de căldură către senzorul intern de temperatură pentru compensarea rapidă cu temperatura.

Cloth junction

 

Joncțiunea din pânză

Atunci când citirile sunt neregulate sau instabile, o mică porțiune (1/8 ") din joncțiunea de pânză extensibilă este extrasă pentru a expune o suprafață proaspătă. .
 

Temperature Sensor

Senzor de temperatură încorporat

Eroarea în calibrare și măsurare este eliminată prin compensarea automată cu temperatura furnizată de senzorul de temperatură integrat.

 

 

Caracteristici

  • Rezistent la apă - HI99151 este un aparat de măsură impermeabil IP67 pentru imersie în apă de până la un metru sub apă, timp de 30 de minute.
  • Calibrare automată Calibrarea în 1 sau 2 puncte este automată cu selecția a 2 seturi de soluții tampon.
  • Compensarea automată cu temperatura Senzorul de temperatură integrat permite compensarea automată cu temperatura în măsurătorile pH-ului.
  • Ecran LCD pe mai multe nivele - LCD-ul pe mai multe nivele afișează simultan pH-ul și temperatura, împreună cu indicatorii pentru stabilitatea citirii, procentele bateriei și instrucțiunile de calibrare.
  • Tutorial pe ecran - Mesaje tutorial și indicații de instruire sunt disponibile pe ecran pentru ajutor rapid în configurare și calibrare.
  • Sistem de prevenire a erorilor de baterie - Aparatul se va opri automat dacă nu există suficientă energie pentru a obține o măsurare precisă.
  • Indicator pentru energie Nivelul procentual al bateriei este afișat la pornire și informează utilizatorul despre energia disponibilă din baterie.

Product Specifications:

Domeniu pH între pH -2.00 și 16.00
Rezoluție pH 0.01 pH; 0.1 pH
Acuratețe pH ±0.02 pH; ±0.1 pH
Calibrare pH automată, între 1 și 2 puncte cu 2 seturi de soluții tampon (standard 4.01, 7.01,10.01 și NIST 4.01, 6.86, 9.18)
Compensarea pH-ului cu temperatura automatic ‐5.0 to 105.0 °C/23.0 to 221.0 °F
Validarea calibrării electrodului de pH indicator pentru condiția senzorului
Domeniul mV ±825 mV (pH‐mV)
Rezoluția mV 1 mV (pH‐mV)
Acuratețe mV ±1 mV (pH‐mV)
Domeniu temperatură între-5.0 și 105.0°C / 23.0 și 221.0°F
Rezoluţie temperatură 0.1°C / 0.1°F
Acurateţe temperatură ±0.5°C (până la 60°C); ±1.0°C (exterior) / ±1°F (până la 140°F); ±2.0°F (exterior)
Temperature Compensation automată de la -5.0 la 105.0ºC (23 la 221ºF)
Electrod pH FC214D electrod de pH cu preamplificare și senzor de temperatură încorporat, mufă DIN și cablu 1 m (3.3’) (inclus)
Oprire automată selectabil
Tipul / Durata de funcționare a bateriei 1.5V (3) AAA / aproximativ 1200 ore de utilizare continuă; închidere automată după 8 minute de neutilizare
Protecție IP IP67
Mediu între -5 și 50°C (23 și 122°F); UR max 100%
Dimensiune 154 x 63 x 30 mm (6.1 x 2.5 x 1.2”)
Greutate 196 g (6.91 oz.)
informatii pentru comanda HI99151 este livrat cu sonda pentru pH/temperatură FC214D pH/temperature probe, HI70004 plic cu soluție tampon de pH 4.01 (20 mL), HI70007 plic cu soluție tampon de pH 7.01 (20 mL), HI700661plicuri cu soluție pentru curățarea electrodului (2 x 20 mL), baterii, manual de instrucțiuni și carcasă rezistentă.

  • HI99151 pH Meter for Beer Analysis Manual

    Descarca
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 08:00 - 16:30

0264 599 459 info@hannainst.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!