Conceput cu funcționalitate și performanță în utilizare, HI935004 este un termometru impermeabil cu termocuplu tip T rezistent la apă care măsoară temperatura de la -50,0 la 300 ° C (-58,0 la 572 ° F). Bateriile incluse asigură o utilizare continuă de până la 3500 de ore. CAL Check ™ și Sistemul de prevenire a erorilor bateriei (BEPS) vă asigură că citirile sunt corecte. Sonda poate fi înlocuită cu orice sondă de tip T.
HI935004 este un termometru impermeabil portabil cu termocuplu de tip T fabricat pentru profesioniștii din industria alimentară cărora le este necesar pentru monitorizarea temperaturii ca parte a unei analize periculoase a planurilor punctelor de control critice (HACCP), inclusiv în serviciile de alimentare, producție, ambalare, transport, restaurante sau catering . HI935004, ca măsurătoare, poate măsura pe o gamă largă de temperaturi de la -50,0 ° C până la 300 ° C (572 ° F) și oferă o precizie foarte ridicată de ± 0,4 ° C (± 0,7 ° C) ° F). Precizia aparatului este asigurată cu funcții de diagnoză avansate, incluzând CAL Check care verificate deviațiile anormale ale electronicii interne, sistemul de prevenire a erorilor bateriei (BEPS), care nu va permite o citire atunci când bateria și sonda nu au suficientă energie și diagnosticarea care avertizează utilizatorul atunci când sonda nu este conectată sau a fost deteriorată.
HI935004 Termometrul pentru produse alimentare este livrat împreună cu sonda cu termocuplu de tip K FC767PW, care va ajunge la 90% din citirea finală în 4 secunde. Vârful sondei este de numai 3 mm în diametru, permițând penetrarea ușoară în solide și semi-solide. Corpul din oțel inoxidabil AISI 316 este lung de 155 mm și este sigur pentru contactul cu alimentele în conformitate cu Regulamentul CE) 1935/2004.
HI935004 cu HI767PW este certificat în conformitate cu standardul EN13485: 2001, care are cerințe stricte privind acuratețea, timpul de reacție, condițiile de funcționare și de depozitare aplicate la măsurarea temperaturii produsului care sunt destinate utilizării în instalațiile de transport, depozitare și distribuție a echipamentelor frigorifice sau congelate.
Există numeroase considerații în momentul proiectării unui termometru pentru profesioniștii din industria alimentară. Mai jos sunt caracteristici pe care le consideram importante si benefice.
Caracteristica de verificare a calibrării (CAL Check) a dispozitivului HI935004 este o caracteristică internă de diagnosticare care verifică orice deviație din electronică ce poate aparea la toate termometrele digitale în timp. Când se porneste aparatul, funcția CAL Check verifică dacă calibrarea internă se situează între +/- 0,3 ° C. Dacă deviația este mai mare, mesajul de eroare (err) va fi afișat. Cu verificarea CAL Check puteți avea încredere că aparatul funcționează corect.
Bateriile AAA incluse asigură 3500 ore de utilizare continuă. Când nivelul bateriei este sub 10%, un simbol de avertizare va clipi pentru a indica starea scăzută a bateriei. Atunci când alimentarea cu baterii scăzută vă poate afecta rezultatele, aparatul se va opri pentru a evita citirile eronate cauzate de nivelul redus al bateriei.
Mesajul "NO PROBE" este afișat pe aparat atunci când semnalul este întrerupt între sondă și aparat. Dacă sonda este deteriorată, mesajul va fi afișat împreună cu patru linii intermitente întrerupte. Pentru o măsurare precisă a temperaturii, este important să știți că atât aparatul cât și sonda funcționeaza corect.
Sonda de penetrare cu termocuplu tip T, care va ajunge la 90% din citirea finală în decurs de 15 secunde.
Vârful sondei are diametrul de doar 3 mm, permițând penetrarea ușoară în solide și semi-solide.
Corpul din oțel inoxidabil AISI 316 are o lungime de 155 mm și este sigur pentru contactul cu alimentele în conformitate cu Regulamentul (CE) nr. 1935/2004.
Livrat cu certificatul de calitate al instrumentului
Ecran LCD mare
Indicator de stabilitate
Oprire automată
Design ergonomic, robust, impermeabil (IP65)
HI93501, HI935001, HI935004, HI935007, HI935008, HI9350011, HI9350041 Portable Thermometers Manual
Descarca