Blade, stainless steel for meat pH electrode, 35 mm (1.4”)

+ TVA 1.047,37 RON + TVA

FC099 este o lama din otel inoxidabil pentru penetrarea cărnii cu un electrod de pH. Această lamă are o lungime de 35 mm (1.4 "), iar electrozii de pH compatibili au un filet pentru înșurubare, proiectați pentru analiza cărnii. Pentru o listă completă a electrozilor compatibili consultați tabelul cu specificații de mai jos.

Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate

Lamă ascuțită pentru perforarea ușoară a cărnii

Protejează electrodul de pH din sticlă

In stoc
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: FC099 Ai nevoie de ajutor? 0264 599 459
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

HACCP pH meter for meat

*electrodul din imagine se vinde separat

FC099 este o lamă de penetrare din oțel inoxidabil cu lungimea de 35 mm (1,4 ") utilizată cu electrozi pH Hanna Instruments Foodcare, proiectați pentru măsurarea pH-ului carnii. Această lamă permite tăierea ușoară în carne astfel încât electrodul de pH să intre în contact cu produsul intern din carne, protejându-l de rupere. În imagine este lama atașată la un electrod de pH achiziționat separat. De asemenea, este disponibil FC098 care este o versiune mai lungă (20mm, 0.8 ") a lamei. Aceste lame sunt proiectate cu o înaltă calitate din oțel inoxidabil pentru a asigura o durată lungă de viață.

Product Specifications:

Dimensiune 35 mm (1.4’’)
Notes Material
Compatible Electrodes FC230B, FC231D, FC232D, FC2323

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 08:00 - 16:30

0264 599 459 info@hannainst.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!