HI83740-20 sunt reactivi pentru determinarea colorimetrică a probelor de cupru din vin. Există reactivi pentru 20 de teste și pot fi utilizate cu fotometrul portabil HI83740. Acești reactivi de înaltă calitate sunt fabricați în instalația noastră de ultimă generație și sunt marcate în mod clar cu numărul lotului și data de expirare a fiecărui flacon pentru trasabilitate.
Durata de livrare: 1
HI83740-20 sunt reactivi de înaltă calitate care sunt pre-fabricați și permit utilizatorilor să obțină măsurători colorimetrice rapide și exacte. Acești reactivi urmează o metodă în care reacția dintre cupru și reactivi determină o nuanță violetă în probă. Prin simpla urmărire a procedurii și adăugarea cantităților corecte de reactivi de cupru A, B, C și D, reacția dintre cupru și reactivi determină o nuanță purpurie în eșantion. Intensitatea culorii este determinată de fotometrul compatibil HI83740 și se va afișa concentrația. Rezultatele vor fi afișate în mg / l de cupru.Acești reactivi sunt concepuți pentru a fi utilizați cu probe care au un interval de așteptat cuprins între 0,00 și 1,50 mg / l cupru.
Strugurii acumulează în mod normal doar o cantitate mică de cupru prin translocare naturală de la rădăcini. Cu excepția cazului în care sunt expuse la poluarea aeriană semnificativă sau la spray-urile de viță de vie, concentrațiile crescute ale vinului rezultă din contaminarea în timpul procesării post-fermentare, cum ar fi contactul cu echipamente din oțel inoxidabil și impuritățile din agenți de finisare și medii de filtrare. Concentrația de cupru în vin este în mod normal scăzută, mai mică de 0,10 până la 0,30 mg/l, deoarece excesul de cupru este precipitat în timpul fermentației datorită adsorbției pe celulele de drojdie. Această adsorbție și precipitare pot reduce concentrația inițială de cupru cu 40 până la 89%. La o concentrație mai mare cuprul joacă un rol important în catalizarea reacțiilor de oxidare ale fenolilor de vin. Este important să se verifice conținutul de cupru atât în must, cât și în vin, deoarece la niveluri mai mari de 9 mg / l cuprul devine o toxină metabolică care inhibă sau întârzie fermentația alcoolică, iar concentrațiile care depășesc 1 mg / l pot fi detectate senzorial și ar trebui evitate . Alte probleme legate de cupru se pot manifesta ca formarea de ceață albă (în vinurile albe) și mai târziu ca un precipitat amorf roșcat-maroniu. Acest precipitat & lsquo; casse & rsquo; se dezvoltă numai în condițiile puternic reduse din vinurile îmbuteliate. Sa constatat că această casetă este un amestec de compuși de cupru și proteine.
Factorii care favorizează și inhibă formarea precipitatelor de cupru în vin
Condiții necesare & nbsp; pentru formarea precipitatelor de cupru |
Măsuri preventive |
|
|
Product Specifications:
Ambalare
Sticle
Cantitate
20 teste
Metoda
Reacția dintre cupru și reactivi determină o tentă violetă în probă.