Reactiv pentru cuprul din vin, 20 de teste

+ TVA 438,00 RON + TVA

HI83740-20 sunt reactivi pentru determinarea colorimetrică a probelor de cupru din vin. Există reactivi pentru 20 de teste și pot fi utilizate cu fotometrul portabil HI83740. Acești reactivi de înaltă calitate sunt fabricați în instalația noastră de ultimă generație și sunt marcate în mod clar cu numărul lotului și data de expirare a fiecărui flacon pentru trasabilitate.

Reactivi pre-fabricați

Preparat cu substanțe chimice de înaltă puritate

Marcat cu data expirării și numărul lotului pentru trasabilitate

In stoc

Durata de livrare: 1

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: HI83740-20 Ai nevoie de ajutor? 0264 599 459
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

HI83740-20 sunt reactivi de înaltă calitate care sunt pre-fabricați și permit utilizatorilor să obțină măsurători colorimetrice rapide și exacte. Acești reactivi urmează o metodă în care reacția dintre cupru și reactivi determină o nuanță violetă în probă. Prin simpla urmărire a procedurii și adăugarea cantităților corecte de reactivi de cupru A, B, C și D, reacția dintre cupru și reactivi determină o nuanță purpurie în eșantion. Intensitatea culorii este determinată de fotometrul compatibil HI83740 și se va afișa concentrația. Rezultatele vor fi afișate în mg / l de cupru.Acești reactivi sunt concepuți pentru a fi utilizați cu probe care au un interval de așteptat cuprins între 0,00 și 1,50 mg / l cupru.

Strugurii acumulează în mod normal doar o cantitate mică de cupru prin translocare naturală de la rădăcini. Cu excepția cazului în care sunt expuse la poluarea aeriană semnificativă sau la spray-urile de viță de vie, concentrațiile crescute ale vinului rezultă din contaminarea în timpul procesării post-fermentare, cum ar fi contactul cu echipamente din oțel inoxidabil și impuritățile din agenți de finisare și medii de filtrare. Concentrația de cupru în vin este în mod normal scăzută, mai mică de 0,10 până la 0,30 mg/l, deoarece excesul de cupru este precipitat în timpul fermentației datorită adsorbției pe celulele de drojdie. Această adsorbție și precipitare pot reduce concentrația inițială de cupru cu 40 până la 89%. La o concentrație mai mare cuprul joacă un rol important în catalizarea reacțiilor de oxidare ale fenolilor de vin. Este important să se verifice conținutul de cupru atât în must, cât și în vin, deoarece la niveluri mai mari de 9 mg / l cuprul devine o toxină metabolică care inhibă sau întârzie fermentația alcoolică, iar concentrațiile care depășesc 1 mg / l pot fi detectate senzorial și ar trebui evitate . Alte probleme legate de cupru se pot manifesta ca formarea de ceață albă (în vinurile albe) și mai târziu ca un precipitat amorf roșcat-maroniu. Acest precipitat & lsquo; casse & rsquo; se dezvoltă numai în condițiile puternic reduse din vinurile îmbuteliate. Sa constatat că această casetă este un amestec de compuși de cupru și proteine.

Factorii care favorizează și inhibă formarea precipitatelor de cupru în vin

 

Condiții necesare & nbsp; pentru formarea precipitatelor de cupru

Măsuri preventive

  • condiții de reducere puternică

  • concentrații scăzute de fier

  • niveluri ridicate de proteine

  • lumină și căldură

  • nivelurile de cupru la o valoare mai mică de 0,3 mg / l

  • limita SO2 addition

  • la rece se stabilizeaza si bentonita pentru a reduce proteinele in vinul alb

Product Specifications:

Ambalare Sticle
Cantitate 20 teste
Metoda Reacția dintre cupru și reactivi determină o tentă violetă în probă.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 08:00 - 16:30

0264 599 459 info@hannainst.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!