Digital Glass Body Foodcare pH Electrode for Dairy Products

+ TVA 1.283,93 RON + TVA
FC2100 este un electrod digital de pH, corp de sticlă, cu un senzor de temperatură încorporat pentru măsurători compensate la temperatură într-un singur tip de sondă. Această sondă dispune de un conector de 3,5 mm proiectat exclusiv pentru a fi utilizat cu ajutorul aparatelor de masă Hanna Instruments edge®.

 

Electrodul FC2100 dispune de un microcip încorporat care stochează tipul de senzor, numărul de serie și informațiile de calibrare. De asemenea, este prevăzut cu un joncțiune deschisă cu electrolit cu gel de viscolene, cu un bec sensibil din sticlă cu temperatură scăzută și cu o formă de vârf conic.

 

Această considerație de proiectare este ideală pentru măsurarea pH-ului în eșantioane precum lapte, iaurt, brânză și alte produse din industria laptelui. Intervalul de temperatură recomandat este de la 0 la 60°C.
  • Microcip încorporat
  • Vârf conic din sticlă
  • Referință cu joncțiune dublă
In stoc

Durata de livrare: 1

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: FC2100 Ai nevoie de ajutor? 0264 599 459
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

digital electrode

Microcip încorporat

Microcipul încorporat stochează tipul de senzor, numărul de serie și informațiile de calibrare, inclusiv data, ora, offsetul, panta, starea sondei și tampoanele utilizate. Această informație este preluată automat de către edge® odată ce electrodul este conectat. Capacitatea de a transfera informații permite schimbarea sondei fără a fi necesară recalibrarea. Toate măsurătorile de pH sunt efectuate în interiorul electrodului și transferate digital pe aparat. Acest lucru depășește orice problemă de zgomot asociată sistemului tradițional de măsurare analogică cu impedanță ridicată. Zgomotele electrice pot fi generate de la un senzor de temperatură încorporat și în timp ce lucrează într-un mediu umed.

 

conical tip

Vârf de sticlă conic

Designul vârfului conic permite penetrarea în solide, semisolide și emulsii pentru măsurători directe ale pH-ului în produsele alimentare, inclusiv carne, brânzeturi, iaurt și lapte.

 

 

 

open junction

Referință cu joncțiune deschisă

Suspensile solide și proteinele care se găsesc în produsele alimentare vor colmata o referință ceramică convențională. Designul joncțiunii deschise constă în interfața din gel solid (viscolen) între probă și referința internă din Ag/AgCl. Această interfață împiedică pătrunderea argintului în probă, dar, de asemenea, conferă electrodului impermeabilitate la înfundare, rezultând un răspuns rapid și o citire stabilă.

 

glass body

Electrod cu corp din sticlă

Corpul electrodului de sticlă este potrivit pentru o gamă largă de aplicații datorită rezistenței sale chimice. Electrodul de sticlă este compatibil cu mulți solvenți neapoși și alte substanțe chimice agresive. Sticla este, de asemenea, rezistentă la multe forme de radiații, cum ar fi radiațiile ultraviolete.

 

 

Product Specifications:

Domeniul de măsurare pH
Tipul celulei de referință doublă, Ag/AgCl
Tipul joncțiunii / Rata de flux deschisă
Tipul electrolitului viscolene
Materialul corpului sticlă
Tip / Formă conic (12 x 12 mm)
Pin de referință nu
Presiune maximă 0.1 bari
Domeniul temperaturii de operare 0 la 60°C (32 la 140°F)
Lungime Corpului/Lungime totală 120 mm / 163.5 mm
Senzor de temperatură da
Cablu coaxial; 1 m (3.3’)
Tip conectare 3.5 mm
Amplificator nu
Domenii de utilizare industria lactată
Notes Compatibil cu

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 08:00 - 16:30

0264 599 459 info@hannainst.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!