Mini titratorul HI84433 este conceput să determine valoarea numărului formic în vin și sucul de fructe. Determinarea necesită adăugarea reactivului bază formică HI84433-60 pentru a asigura reacția adecvată cu aminoacizii și compnentele cu azot, prezente în probă.
Conținutul de aminoacizi și de alți compuși de azot din vin sau suc de fructe este determinat printr-o titrare bazică a acidului la un pH final stabilit și exprimat ca azot total asimilabil. Determinarea numărului formic este posibilă numai după neutralizarea acizilor titrabili prezenți printr-o ajustare a pH-ului cu reactivul HI84433-51, urmată de blocarea grupărilor amino prin reacția cu reactivul de bază formică HI84433-60. Titrarea este apoi efectuată cu soluția titrant HI84433-50.
The HI84433-60 formol base reagent is required for analysis because it reacts with the amino acids and nitrogenous compounds in the sample. This reaction frees hydrogen ions in an amount proportional to the available nitrogen. The titration neutralizes the free hydrogen ions and provides an accurate determination of total assimilable nitrogen.
Mini titratorul HI84433 este cconceput pentru determinarea numărului formic în vin și sucul de fructe prin titrare potențiometrică în intervalul de la 70 la 1400 mg/L N.
HI84433-60 este un flacon 230 mL cu reactiv bază formică, folosit cu mini titratorul HI84433 pentru determinarea numărului formic în vin și suc de fructe.
Reactivii de schimb necesari operării aparatului HI84433:
|
Domeniu – între 70.0 și 1400.0 mg/L N |
Standard pentru calibrarea pompei |
HI84433-55M |
Soluție titrant |
HI84433-50 |
Reactiv de ajustare pH |
HI84433-51 |
Reactiv bază formică |
HI84433-60 |
Reactiv adițional |
HI84433-58 |
Product Specifications:
Descriere Reactiv pe bază de formol pentru determinarea numărului de formol cu Mini Titratorul pentru determinarea numărului de formol Ambalare sticlă Cantitate 1 Mărime 230 mL