HI83746-20 sunt reactivi pentru determinarea colorimetrică a concentrației de zahăr reducător în vin utilizând fotocolorimetrul HI83746. Acești reactivi de înaltă calitate sunt fabricați în instalația noastră de ultimă generație și sunt marcați în mod clar cu numărul lotului și data de expirare pentru trasabilitate.
Durata de livrare: 1
HI83746-20 sunt reactivi de înaltă calitate care sunt pre-măsurați și permit utilizatorilor să obțină măsurători colorimetrice rapide și exacte. Acești reactivi urmează metoda Fehling în care reacția dintre zaharurile reducătoare și cei doi reactivi (Fehlings A și Fehlings B ) determină o nuanță albastră în probă. Prin adăugarea unui eșantion de vin care conține zaharuri reducătoare la reactivii HI83746A-0 și HI83746B-0 și digerarea timp de 7 minute, va avea loc o reacție iar fotocolorimetrul HI83746 poate fi va determina concentrația de zahăr redus în funcție de intensitatea culorii formate. Rezultatele vor fi afișate în g/l (ppt), iar utilizatorii pot efectua calcule simple pentru a obține zahărul reducător în procente (%) sau potențialul de alcool (în % de volum). Acești reactivi sunt concepuți pentru a fi utilizați împreună cu probele care au un interval așteptat de la 0,00 la 50,00 g / l (ppt) de zaharuri reducătoare.
Product Specifications:
Ambalare
cuve
Cantitate
20
Metoda
Metoda Fehling