Refractometru pentru zahăr în vin; Domeniu: 4,9 până la 56,8 % v/v Alcool potențial (10 până la 75 % Brix)

+ TVA 1.350,00 RON + TVA

HI96816 este un refractometru digital robust, portabil, proiectat pentru măsurarea potențială a alcoolului (% V / V) de vin, suc și must în conformitate cu Regulamentul Comunității Economice Europene nr. 2676/90. HI96816 este simplu de operat, are doar două butoane și are o precizie ridicată de 0,2% alcool potențial V / V. Toate citirile sunt compensate automat pentru variațiile de temperatură în conformitate cu standardul ICUMSA Methods Book și afișate într-un timp de răspuns de 1,5 secunde. Prisma de sticlă cu sticlă sigilate și oțelul din oțel inoxidabil sunt ușor de curățat. Doar ștergeți cu o cârpă moale în pregătirea pentru următorul eșantion.

 
In stoc

Durata de livrare: 1

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: HI96816 Ai nevoie de ajutor? 0264 599 459
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Download (1)
  • Review-uri (0)

Refractometrul digital pentru vinuri HI96816 are o curbă potențială de alcool pe baza tabelelor din Regulamentul (CE) nr. 2676/90 al Comisiei din 17 septembrie 1990 de stabilire a metodelor comunitare de analiză a vinului și a Organizației Internaționale a Viei și Vinului (OIV) . Curba potențială a alcoolului se bazează pe următoarea ecuație:

Alcool potențial% V V = g/L de zahăr / 16,83

  • Proiectat pentru determinarea potențialului de alcool în sucul și mustul de vin
  • Compensare automată a temperaturii
  • Domeniu de la 4,9 la 56,8%  V/V cu precizie de ± 0,2% V/V

Precizia HI96816 poate fi confirmată prin pregătirea unei soluții standard % Brix. După calibrare, o soluție de 25% Brix este plasată în godeu, iar tasta READ este apăsată continuu până când valoarea% Brix este afișată pe ecranul LCD principal. HI96816 conține un senzor de temperatură încorporat și este programat cu algoritmi de compensare a temperaturii, în conformitate cu Standardul ICUMSA.

Prepararea unei soluții standard de sucroză X%

Pentru a face o soluție de sucroză, urmați procedura de mai jos:

  • Așezați recipientul (cum ar fi un pahar de sticlă) pe balanța analitică.
  • Folosiți funcția TARE a balanței.
  • Se cântăresc X grame de sucroză de puritate ridicatî (CAS #: 57-50-1) direct într-un pahar
  • Se adaugă apă distilată sau deionizată în paharul astfel încât greutatea totală a soluției să fie de 100g.
  • Notă: Este posibil ca soluțiile de peste 65% să necesite agitare energică și să fie încălzite într-o baie de apă la aproximativ 40 °C (104 °F). Îndepărtați soluția când se dizolvă sucroza și lăsați-o să se răcească înainte de utilizare.
Example to prepare as 25% sucrose solution:
Sucrozăg) Apă (g) Total (g) 25.000 75.000 100.000

 
refractive index

Indice de refracție

HI96816 face măsurători pe baza unui indice de refracție al unui eșantion de probe. Indicele de refracție este o măsurătoare a modului în care se comportă lumina pe măsură ce trece prin probă. În funcție de compoziția probei, lumina va reflecta și reflecta diferit, in funcție de probă. Prin măsurarea acestei activități cu un senzor liniar de imagine, indicele de refracție al probei poate fi evaluat și utilizat pentru a determina proprietățile sale fizice, cum ar fi concentrația și densitatea. În plus față de senzorul de imagine liniar, HI96818 utilizează o lumină LED, o prismă și o lentilă pentru a face posibile măsurătorile.

Variațiile temperaturii vor afecta precizia citirilor refractometrice, astfel încât utilizarea compensării temperaturii este foarte recomandată pentru rezultate fiabile. HI96816 conține un senzor de temperatură încorporat și este programat cu algoritmi de compensare a temperaturii în conformitate cu Regulamentul Comunității Economice Europene nr. 2676/90 din 17 septembrie 1990 privind determinarea metodelor comunitare de analiză a vinului și organizarea internațională a viței de vie și a vinului (OIV ).

 

 

Caracteristici:


Calibrare într-un singur punct
  • Calibrarea se face cu apă distilată sau deionizată

Cantitate mică de probă
  • Cantitatea probei de analizat este aproximativ 2 picaturi metrice (100 μl)

Compensare automata a temperaturii (ATC)
  • Compensarea automata a variațiilor de temperatura a probei

Rezultate rapide și precise
  • Rezultatele sunt afișate în aproximativ 1.5 secunde

LCD pe două niveluri
  • Ecranul cu două niveluri afișează simultan măsurătorile și citirile de temperatură

Oțel inoxidabil
  • Ușor de curățat și rezistent la coroziune

Indicator de baterie
  • Nivelul procentual al bateriei este afișat la pornire și are indicator de baterie descărcată

Oprire automată
  • Pentru a economisi durata de viață a bateriei, refractometrul se oprește automat după trei minute de neutilizare

Protecție la apă IP65
  • Carcasa rezistentă la apă a fost proiectată să funcționeze atât in laborator cât și în secția de producție

Product Specifications:

Domeniu conţinut de zahăr 4.9 to 56.8 % V/V Potential Alcohol; 10 to 75% Brix*
Rezoluţie conţinut de zahăr 0.1 % V/V Potential Alcohol
Acurateţe conţinut de zahăr ±0.2 % V/V Potential Alcohol
Domeniu temperatură 0 to 80°C (32 to 176°F)
Rezoluţie temperatură 0.1°C (0.1°F)
Acurateţe temperatură ±0.3 °C (±0.5 °F)
Temperature Compensation automatic between 10 and 40°C (50 to 104°F)
Oprire automată after three minutes of inactivity
Tipul / Durata de funcționare a bateriei 9V / approximately 5000 readings
Dimensiune 192 x 102 x 67 mm (7.6 x 4.01 x 2.6”)
Greutate 420 g (14.8 oz.)
Sursa de lumină a refractometrului yellow LED
Valoarea minimă a probei 100 μL (to cover prism totally)
Celulă probă stainless steel ring and flint glass prism
Timp de măsurare approximately 1.5 seconds
informatii pentru comanda HI96816 is supplied with battery and instruction manual
Notes Enclosure Rating

  • HI96816 Digital Refractometer for Potential Alcohol Analysis in Wine (high range) Manual

    Descarca
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 08:00 - 16:30

0264 599 459 info@hannainst.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!