Testerul de pH HI981038 pentru pâine și aluat este conceput pentru a măsura pH-ul în timpul proceselor de coacere, si pentru a se asigura că aluatul respectă reglementările privind igiena alimentelor și analiza punctelor critice de control (HACCP)
Durata de livrare: 1
Testerul de pH pentru pâine și aluat HI981038 este conceput pentru a măsura pH-ul în timpul proceselor de coacere și pentru a se asigura respectarea reglementările privind igiena alimentelor și analiza pericolelor (HACCP). Testerul dispune de un sistem de operare ușor de utilizat cu un singur buton, are o carcasă compactă și impermeabilă și calibrare automată a pH-ului în unul sau două puncte. Toate citirile sunt compensate automat pentru variațiile de temperatură cu senzorul de temperatură încorporat. Electrodul cu vârf conic este ideal pentru a introducerea în probe solide și semisolide. Joncțiunea deschisă previne blocarea probelor în joncțiune.
Product Specifications:
Domeniu pH
0,00 la 12,00 pH
Rezoluție pH
0,01 pH
Acuratețe pH
± 0,05 pH
Calibrare pH
automată, în unul sau două puncte
Compensarea pH-ului cu temperatura
automată, 0 la 50 ° C (32 la 122 ° F)
Electrod pH
Sondă încorporată pentru aplicații specifice
Oprire automată
8 minute, 60 minute sau dezactivată
Tipul / Durata de funcționare a bateriei
CR2032 Ioni de litiu (inclus), aproximativ 800 de ore de utilizare contintinuă
Mediu
0 la 50 ° C (32 la 122 ° F); UR max 95% fără condens
Dimensiune
51 x 160 x 21 mm (2,0 x 6,3 x 0,9 ”)
Greutate
57 g (2,0 oz)
informatii pentru comanda
HI981038 este livrat cu (2) plicuri soluţie tampon pH 4,01, (2) plicuri soluție tampon pH 7,01, (2) plicuri soluție de curățare pentru pâine şi aluat, soluție pentru păstrarea electrodului, baterie Li-ion CR2032, certificat de calitate a instrumentului și manual de instrucțiuni
Pentru: Paine
HI981038 Bread and Dough pH Tester Manual
Descarca