Reactivi pentru culoarea vinului (3) (20 de teste)

+ TVA 308,71 RON + TVA

HI83742-27 este un reactiv pentru determinarea colorimetrică a densității de culoare în probele de vin. Există suficienți reactivi pentru 20 de teste care pot fi utilizate cu fotometrul portabil compatibil HI83742. Acest reactiv de înaltă calitate este fabricat în instalația noastră de ultimă oră și este marcat în mod clar cu numărul lotului și data de expirare a flaconului pentru trasabilitate.

Reactivi pre-fabricați

Preparat cu substanțe chimice de înaltă puritate

Marcat cu data expirării și numărul lotului pentru trasabilitate

In stoc
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: HI83742-27 Ai nevoie de ajutor? 0264 599 459
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

HI83742-27 este un reactiv de înaltă calitate care este pre-fabricat și permite utilizatorilor să obțină măsurători colorimetrice rapide și exacte. Acest reactiv permite citirea directă a probei. Acești reactivi sunt proiectați pentru a fi utilizați cu probe care au un interval de densitate a culorii de la 0,00 la 15,00.

Tehnicile analitice au devenit un instrument valoros al vinificatorilor moderni. Mai ales definiția și tehnicile de procesare pentru a obține culoarea dorită a vinului sunt de o importanță majoră. Deciziile corecte luate în timpul maturării strugurilor, procesarea, îmbătrânirea și amestecarea influențează puternic rezultatul final al culorii vinului. Culoarea vinului este citită întotdeauna după îndepărtarea materiei suspendate. Există în principal două componente de culoare prezente, galben și roșu, dar poate apărea și o nuanță albastră sau verde. Nuanța de culoare este raportul dintre concentrațiile de culoare galbenă față de cea roșie și indică gradul de evoluție.Culoarea galbenă a vinului provine din prezența taninelor (polimeri de tip flavonoid-procianidină și fenoli non-flavonoid) și poate fi citită fără diluare. Creșterea culorii galben-maronii în vinurile mai vechi se datorează îmbătrânirii sau oxidării. Culorile roșii ale vinurilor sunt cauzate de antocianine libere, co-pigmenți de antociani și compuși fenolici polimerizați. Culoarea acestor pigmenți este dependentă de pH și poate fi intensă. Prin urmare, este necesar să diluați eșantionul de vin, având grijă să nu schimbați pH-ul original al vinului. Hanna recomandă utilizarea solventului special pentru vin pentru a minimiza erorile posibile din cauza diluării. Wine Solvent 3 este o soluție stabilizată și gata de utilizat la o valoare fixă ​​a pH-ului (= 3.2) pentru a compara diferite tipuri de probe de vinuri de culoare închisă utilizate adesea pentru amestecare.

 

Product Specifications:

Ambalare Sticlă
Cantitate 20 teste
Metoda Citire Directă

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 08:00 - 16:30

0264 599 459 info@hannainst.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!