Conceput cu funcționalitate și performanță în utilizare, HI935008 este un termometru cu termocuplu tip T rezistent la apă care măsoară temperatura de la -50,0 la 300 ° C (-58,0 la 572 ° F). Bateriile incluse asigură o utilizare continuă de până la 3500 de ore. CAL Check ™ și Sistemul de prevenire a erorilor bateriei (BEPS) vă asigură că citirile sunt corecte. Sonda este fixată permanent la aparat și nu poate fi înlocuită
HI935008 este un termometru portabil impermeabil cu termocuplu tip T pentru profesioniștii din industria alimentară, care au nevoie să monitorizeze temperatura ca parte a unei analize periculoase a planurilor punctelor critice de control (HACCP), inclusiv în serviciile de alimentare, producție, ambalare, transport, restaurante sau catering . HI935008, ca măsurătoare, poate măsura pe o gamă largă de temperaturi de la -50,0 ° C până la 300 ° C (572 ° F) și oferă o precizie foarte mare de ± 0,4 ° C (± 0,7 ° F). Precizia aparatului este asigurată cu funcții de diagnoză avansate, incluzând CAL Check, care verifică deviațiile anormale ale electronicii interne, sistemul de prevenire a erorilor bateriei (BEPS), care nu va permite o citire atunci când bateria și sonda nu au suficientă energie și oferă un diagnostic care avertizează utilizatorul atunci când sonda a fost deteriorată.
HI935008 Termometrul pentru produse alimentare este livrat împreună cu o sondă de penetrare cu termocuplu tip T, care va atinge 90% din citirea finală în decurs de 15 secunde. Vârful sondei este de doar 3 mm (0,12 ") în diametru, permițând penetrarea ușoară în solide și semi-solide. Corpul din oțel inoxidabil AISI 316 este lung de 155 mm (6.1") și este sigur pentru contactul cu alimentele în conformitate cu Regulamentul (CE) nr. 1935/2004.
HI935008 cu sonda de penetrare atașată este certificat în conformitate cu standardul EN13485: 2001 care are cerințe stricte pentru acuratețea, timpul de reacție, condițiile de funcționare și de depozitare aplicate măsurării temperaturii produsului care este destinat utilizării în instalațiile de transport, depozitare și distribuție de alimente refrigerate și congelate.
Există numeroase considerații în momentul proiectării unui termometru pentru profesioniștii din industria alimentară. Mai jos sunt trăsături pe care le considerăm importante și benefice.
Caracteristica de verificare a calibrării (CAL Check) a dispozitivului HI935008 este o caracteristică internă de diagnosticare care verifică orice deviație din electronică ce poate aparea la toate termometrele digitale în timp. Când se porneste aparatul, funcția CAL Check verifică dacă calibrarea internă se situează între +/- 0,3 ° C. Dacă deviația este mai mare, mesajul de eroare (err) va fi afișat. Cu verificarea CAL Check puteți avea încredere că aparatul funcționează corect.
Bateriile AAA incluse asigură 3500 ore de utilizare continuă. Când nivelul bateriei este sub 10%, un simbol de avertizare va clipi pentru a indica starea scăzută a bateriei. Atunci când alimentarea cu baterii scăzută vă poate afecta rezultatele, aparatul se va opri pentru a evita citirile eronate cauzate de nivelul redus al bateriei.
Mesajul "NO PROBE" este afișat pe aparat atunci când semnalul este întrerupt între sondă și aparat. Dacă sonda este deteriorată, mesajul va fi afișat împreună cu patru linii intermitente întrerupte. Pentru o măsurare precisă a temperaturii, este important să știți că atât aparatul cât și sonda funcționeaza corect.
Sonda de penetrare cu termocuplu tip T, care va ajunge la 90% din citirea finală în decurs de 15 secunde.
Vârful sondei are diametrul de doar 3 mm (0,12 "), permițând penetrarea ușoară în solide și semi-solide.
Corpul din oțel inoxidabil AISI 316 are o lungime de 155 mm (6.1 ") și este sigur pentru contactul cu alimentele în conformitate cu Regulamentul (CE) nr. 1935/2004.
Livrat cu certificatul de calitate al instrumentului
Ecran LCD mare
Indicator de stabilitate
Oprire automată
Design ergonomic, robust, impermeabil (IP65)
HI93501, HI935001, HI935004, HI935007, HI935008, HI9350011, HI9350041 Portable Thermometers Manual
Descarca