Titrant pentru aciditatea titrabilă în vin, pentru HI84502 (230 ml)

+ TVA 129,10 RON + TVA

HI 84502-50 este o sticlă de 230 mL cu soluție de titrant ce se utilizeaza împreună cu minititratorul pentru determinarea aciditatății din vin HI 84502

Soluția de titrant HI84502-50 este utilizată atât pentru domeniul mic cât și pentru domeniul mare de aciditate. Titrantul este pre-standardizat astfel că elimină necesitatea oricărei vase volumetrice sau crearea unui echilibru analitic și vă asigură că titrările sunt rapide, precise și simple de efectuat.

Titrant pre-standardizat

Sunt marcate cu data de expirare și numărul lotului

Flacon cu etanșare sigură pentru a asigura calitatea

In stoc
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: HI84502-50 Ai nevoie de ajutor? 0264 599 459
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

HI84502-50 este o sticlă de 230 mL cu titrant alcalin utilizată la determinări de aciditate în vin atât domeniul mic cât și domeniul mare. Minititratorul HI84502 este proiectat pentru a determina aciditatea vinului prin titrare potențiometrică atât pe domeniul mic ( 0,1 până la 5,0 g / l acid tartric) cât și pe domeniul mare (4,0 până la 25,0 g/l de acid tartric). Aciditatea totală, pentru ambele domenii, este măsurată pe o probă de vin până la un punct final de pH 8,20. & Nbsp;

Determinarea acizilor totali în vin se face în funcție de reacția de neutralizare, adică de reacția dintre acizii și bazele din vin. Aciditatea totală, denumită și aciditate titratabilă, este suma acizilor legați și volatili. În Statele Unite, aciditatea totală a vinului este de obicei exprimată în termeni de acid tartric, chiar dacă sunt măsurați ceilalți acizi.

Aciditatea totală afectează în mod direct culoarea și aroma vinului și, în funcție de tipul vinului, și trebuie să fie într-un echilibru perfect cu celelalte componente din vin care dau aromele dulci și amare. Prea multă aciditate face ca vinul să fie acidulat și înțepăto iar prea puțină face vinurile insipide și neinteresante. Aciditatea adecvată în vin este ceea ce îl face răcoritor și un acompaniament ideal lângă preparate alimentare.

Reactivii de înlocuire necesari pentru funcționarea corectă a HI84502:  

 

Domeniu mic - 0.1 to 5.0 g/L of tartaric acid

Domeniu mare - 4.0 to 25.0 g/L of tartaric acid

Standard de calibrare al pompei

HI84502-55

Soluție titrant

HI84502-50

Product Specifications:

Descriere Titrant pentru minititratorul de aciditate din vin
Ambalare flacon
Cantitate 1
Mărime 230 mL

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 08:00 - 16:30

0264 599 459 info@hannainst.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!