Digital PVDF Body Foodcare pH Electrode for Dairy Products

+ TVA 1.222,80 RON + TVA
FC2020 este un electrod digital cu corp din PVDF, umplut cu gel, cu un senzor de temperatură încorporat pentru măsurători compensate temperatura într-un singur tip de sondă. Această sondă se conectează la edge cu un conector de 3,5 mm. Conectorul de 3,5 mm este proprietatea aparatelor care utilizează electrozi digitali. Electrodul FC2020 dispune de un microcip încorporat care stochează tipul de senzor, numărul de serie și informațiile de calibrare. De asemenea, este prevăzut cu un joncțiune deschisă cu electrolit cu gel de viscolene, cu un bec de detectare din sticlă cu temperatură scăzută și cu o formă de vârf conic. Această considerație de proiectare este ideală pentru măsurarea pH-ului în eșantioane precum lapte, iaurt, brânză și alte produse din industria laptelui. Intervalul de temperatură recomandat este de la 0 la 60°C.
In stoc
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: FC2020 Ai nevoie de ajutor? 0264 599 459
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

digital electrode

Microcip încorporat

Microcipul încorporat stochează tipul de senzor, numărul de serie și informațiile de calibrare, inclusiv data, ora, offsetul, panta, starea sondei și tampoanele utilizate. Această informație este preluată automat de către edge® odată ce electrodul este conectat. Capacitatea de a transfera informații permite schimbarea sondei fără a fi necesară recalibrarea. Toate măsurătorile de pH sunt efectuate în interiorul electrodului și transferate digital pe aparat. Acest lucru depășește orice problemă de zgomot asociată sistemului tradițional de măsurare analogică cu impedanță ridicată. Zgomotele electrice pot fi generate de la un senzor de temperatură încorporat și în timp ce lucrează într-un mediu umed.

 

conical tip

Vârf de sticlă conic

Designul vârfului conic permite penetrarea în solide, semisolide și emulsii pentru măsurători directe ale pH-ului în produsele alimentare, inclusiv carne, brânzeturi, iaurt și lapte.

 

open junction



Referință cu joncțiune deschisă

Suspensile solide și proteinele care se găsesc în produsele alimentare vor colmata o referință ceramică convențională. Designul joncțiunii deschise constă în interfața din gel solid (viscolen) între probă și referința internă din Ag/AgCl. Această interfață împiedică pătrunderea argintului în probă, dar, de asemenea, conferă electrodului impermeabilitate la înfundare, rezultând un răspuns rapid și o citire stabilă.

 

open junction

 

Corp din PVDF

PVDF este un plastic recomandat pentru utilizarea în industria alimentară, fiind rezistent la multe substanțe chimice și solvenți, inclusiv hipocloritului de sodiu. Are rezistență mare la abraziune, rezistență mecanică și rezistență la radiațiile ultraviolete și nucleare. PVDF este, de asemenea, rezistent la dezvoltarea fungilor.

 

 

Product Specifications:

Domeniul de măsurare pH
Tipul celulei de referință dublă, Ag/AgCl
Tipul joncțiunii / Rata de flux deschisă
Tipul electrolitului viscolene
Materialul corpului PVDF
Tip / Formă conic (6 x 10 mm)
Pin de referință nu
Presiune maximă 0.1 bari
Domeniul temperaturii de operare 0 la 60°C (32 la 140°F)
Lungime Corpului/Lungime totală 75 mm / 115.5 mm
Senzor de temperatură da
Cablu coaxial; 1 m (3.3’)
Tip conectare 3.5 mm
Amplificator nu
Domenii de utilizare lactate
Notes Compatibil cu

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 08:00 - 16:30

0264 599 459 info@hannainst.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!