Diametrul foarte mic de 5 mm (0.2 ") al FC2423 este protejat de un corp din oțel inoxidabil AISI 316, care este de 150 mm (5.9") lungime, un diametru ideal pentru măsurarea pH-ului brânzei. FC2423 are, de asemenea, un design cu joncțiune deschisă cu electrolit cu gel, un bulb cu senzor din sticlă de uz general și o formă conică a vârfului.
Acestă design de proiectare este ideal pentru măsurătorile de pH ale brânzei, produselor lactate și proceselor de control al calității. Intervalul de temperatură recomandat este de la 0 la 50°C.
Durata de livrare: 1
Electrodul special FC2423 oferă numeroase caracteristici care îmbunătățesc testarea pH-ului pentru producătorii de brânză. Carcasa robustă din oțel inoxidabil, îmbinată cu vârful senzorial conic, permite penetrarea branzei în diverse puncte pe tot parcursul procesului de producție. Un senzor de temperatură integrat asigură, de asemenea, că toate măsurătorile de pH sunt compensate pentru temperatură fără a fi nevoie de o sondă de temperatură separată. Acest electrod este realizat pentru măsurarea directă a brânzei și are un diametru foarte mic de numai 5 mm (0,2 ") pentru a minimiza gaura lăsată în urmă.
Pentru a proteja împotriva ruperii, Hanna Instruments a făcut acest electrod cu un corp din oțel inoxidabil. Oțelul inoxidabil AISI 316 poate rezista la concentrațiile de clor care provoacă coroziune în alte tipuri de aliaje.
Designul vârfului conic permite penetrarea în solide, semi-solide și emulsii pentru măsurarea directă a pH-ului în probe, cum ar fi brânza.
Erorile de la calibrare și măsurare sunt eliminate datorită compensării automate cu temperatura furnizată de senzorul de temperatură integrat.
Suspensiile solide și proteinele găsite în produsele alimentare vor înfunda o joncțiune convențională de referință ceramică. Această înfundare va împiedica circuitul de măsurare între electrodul de indicare și referința internă rezultând un timp de răspuns mai lent, citiri neregulate și înlocuirea frecventă a electrodului. Proiectul de joncțiune deschisă constă dintr-o interfață cu gel solid (viscolene) între probă și referința internă Ag / AgCl. Această joncțiune nu numai că împiedică intrarea argintului în probă, dar, de asemenea, îl face să împiedice înfundarea, rezultând un răspuns rapid și citiri stabile.
FC2423 utilizează un conector quick DIN. Acest tip de conector poate fi utilizat numai cu pH-metrele Hanna care acceptă un conector quick DIN. Alte tipuri de conectori: BNC, tip șurub, tip T și 3,5 mm.
Product Specifications:
Tipul celulei de referință sumplă Ag/AgCl Tipul joncțiunii / Rata de flux deschisă Tipul electrolitului viscolene Materialul corpului AISI 316 Tipul sticlei scop general (GP) Tip / Formă conic (3 x 5 mm) Pin de referință nu Presiune maximă 0.1 bari Domeniul optim de pH pH Domeniul temperaturii de operare 0 la 50°C (32 la 122°F) Lungime Corpului/Lungime totală 150 mm / 250 mm Senzor de temperatură da Diametrul exterior 5 mm Cablu coaxial; 1 m (3.3’) Tip conectare conectare rapidă DIN Amplificator da Domenii de utilizare brânză