FC101D este un electrod specializat care oferă numeroase caracteristici care îmbunătățesc testarea pH-ului pentru producătorii de lapte, proiectat pentru a fi utilizat cu contorul HI99162 Foodcare. Un senzor de temperatură integrat permite măsurători de pH compensate cu temperatură fără a fi nevoie de o sondă de temperatură separată. Contactul dintre suprafața mare a becului și proba de lapte asigură o calibrare și măsurare stabilă.
HI99162 folosește electrodul de pH amplificat FC101D cu corp PVDF. Acest electrod specializat oferă numeroase caracteristici care îmbunătățesc testarea pH-ului pentru producătorii de lapte. Un senzor de temperatură integrat permite măsurători de pH compensate cu temperatură fără a fi nevoie de o sondă de temperatură separată. Contactul dintre suprafața mare a bulbului și proba de lapte asigură o calibrare și o măsurare stabilă.
Corpul durabil din PVDF al FC101D asigură că măsurătorile pH-ului pot fi efectuate în siguranță la ferma de lapte sau la nivelul producției. Componentele electrodului sunt, de asemenea, capabile să reziste la o gamă mai largă de temperaturi pentru a permite precizia în timpul etapelor precum pasteurizarea, care necesită încălzire la temperaturi apropiate de 72°C (161°F).
Product Specifications:
Domeniul de măsurare
pH
Domeniu temperatură
0 to 80°C (32 to 176°F) - GP
Tipul celulei de referință
double, Ag/AgCl
Tipul joncțiunii / Rata de flux
ceramic, single / 15-20 µL/h
Tipul electrolitului
3.5M KCl
Tip / Formă
spheric (dia
Presiune maximă
0.1 bar
Senzor de temperatură
yes
Tip conectare
DIN
Amplificator
yes
Domenii de utilizare
milk (HI99162 Foodcare pH / Temperature Meter for Milk)